Genereaza energie proprie

Alege să alimentezi casa cu propria energie electrică produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat și bucură-te de avantajele acestuia, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă.

Devenind prosumator ai avantajul de a consuma prioritar propria energie! Un autoconsum ridicat pe perioada zilei va face din investiția într-un sistem fotovoltaic cea mai bună alegere.

-> Afla cum sa devii prosumator

Energie verde, regenerabilă și gratuită din partea naturii

Într-un moment în care prețul energiei electrice a ajuns la un maxim istoric, iar prețul panourilor fotovoltaice a ajuns la un minim istoric, vă invităm să descoperiți cum puteți transforma gospodăria dumneavoastră într-un producător de energie electrică mai degrabă decât un consumator pasiv.

Generatoarele electrice pe bază de panouri fotovoltaice montate chiar pe acoperișul casei tale sau în curte, te scapă de plata facturilor, sisteme fotovoltaice rezidentiale autonome îți aduc curentul electric în zone unde nu există acces la rețea.

Un sistem fotovoltaic produce energie electrică zeci de ani fără intervenții și fără service.

Compensare cantitativa 1:1

În data de 31.12.2021 a fost aprobată compensarea cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Astfel, orice kWh injectat în rețea de sistemul tău fotovoltaic, va putea fi consumat oricând în decurs de 24 luni.

Ce servicii oferim?

Fiind formati dintr-o echipa tanara de profesionisti, cu vaste cunostinte in domeniul energiei regenerabile, dornici de performanta in domeniul nostru si preocupati de mediul inconjurator in care traim noi si semenii nostri oferim:

  • Consultanta in alegerea de solutii optime tinand cont ca raportul pret/calitate sa fie in favoarea ta;
  • Echipamente pe care le importam de la cei mai importanti producatori la nivel national si international;
  • Implementarea solutiilor cu ajutorul unei echipe  tehnice caracterizate printr-o vasta experienta in domeniu si un profesionalism desavarsit;
  • Mentenenanta  si o echipa dedicata sa-ti raspunda oricand intrebarilor tale privind exploatarea sistemului sau a solutiei implementate.

Finantare prin AFM

Dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate, poți obține până la 20.000 lei nerambursabili pentru panouri fotovoltaice și accesorii. La această sumă se adauga contributia proprie, minim 10%, ce trebuie să fie finanțata de tine, în calitate de proprietar.

Citeste mai mult

Suport clienti
× Scrie-ne!