Beneficiile sistemelor de panouri fotovoltaice

Energia regenerabila devine o solutie tot mai clara si fiabila pentru companiile din intreaga lume. La nivel global tot mai multe companii aleg sa inlocuiasca vechiul sistem energetic in favoarea sursei regenerabile de energie.

In primul rand, companiile cu viziune care aleg acum sa-si utilizeze energia din surse regenerabile proprii devin mult mai eficiente pe piata in care activeazam reducand-si semnificativ costurile legate de consumul de energie, devenind producatori de energie.

In al doilea rand, importanta mediului inconjurator a devenit vitala in ultimii ani, iar companiile care reusesc sa-si schimbe viziunea si aleg energia regenerabila ca sursa proprie de energie, devin partea semnificativa din acest proces de schimbare globala.

E o situatie WIN-WIN care de aceasta data include compania dumneavoastra si mediul inconjurator.

Genereaza energie

Energia produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat poate asigura o cantitate importantă din energia necesară, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă. Surplusul de energie poate fi stocat sau livrat în rețeaua națională.

Compensare cantitativa 1:1

În data de 31.12.2021 a fost aprobată compensarea cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Astfel, orice kWh injectat în rețea de sistemul tău fotovoltaic, va putea fi consumat oricând în decurs de 24 luni.

Finantare prin Electric-Up

Obiectivul programului este de a ameliora repercusiunile negative asupra economiei și asupra cetățenilor, venind în sprijinul dezvoltării sectorului energiei din surse regenerabile și creșterii eficienței energetice, dezvoltării infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic, precum și întreprinderilor mici și mijlocii și a operatorilor economici din domeniul HORECA.

Citeste mai multe

Suport clienti
× Scrie-ne!