Ce sunt parcurile fotovoltaice?

Parcurile fotovoltaice sunt sisteme care capteaza energia solara si o transforma in energie electrica prin intermediul celulelor solare (fotovoltaice). Acestea sunt surse importante de energie verde, pe care noi, Energis, le promovam.

Cu ce te putem ajuta?

Oferim consultanta initiala pentru identificarea legaturii dintre dorintele dumneavoastra si solutiile noastre aplicabile pentru aceste sisteme, facem proiectare si studii de specialitate personalizate, va prezentam solutiile adecvate si efectuam lucrarile necesare montarii unui parc solar.

Parcurile solare necesita mentenanta pentru a avea performante bune pentru o perioada indelungata de timp; Asiguram mentenanta acestora, indeplinim operarea comerciala si corectam energia reactiva (pentru a rezulta un sistem conformat Ordinelor A.N.R.E.). Energia reactiva este energia de care nu beneficiati in scopul consumului, dar pe care o regasiti de plata pe factura, deci care vi se imputa la costuri. Asadar, caracteristicile conteaza pentru noi, iar beneficiile pentru dumneavoastra.

O instalatie solara are o durata de viata de 25 de ani, insa aceasta poate fi depasita printr-o mentenanta profesionala astfel incat sa se bucure de beneficiile pe care energia verde le implica.

Suport clienti
× Scrie-ne!