Legislatie

PRIMA ELECTRO CONSTRUCT SRL – energis.ro – Instalator validat AFM “Casa Verde 2023”

În data de 06.09.2023 s-a publicat lista instalatorilor validați. Bineînțeles, suntem instalator validat și în sesiunea 2023 a programului AFM. Ne puteți găsi în listă la pozitia 130 sub numele complet: PRIMA ELECTRO CONSTRUCT SRL

În această etapă, vă alegeți instalatorul în aplicația AFM, urmând instrucțiunile din acest document.

Dupa ce selectați PRIMA ELECTRO CONSTRUCT SRL din lista instalatorilor validați, echipa noastră analizează documentele încărcate în maximum 30 de zile de la selecție. Ulterior, AFM publică listele de dosare aprobate. Din acest moment, demarează perioada de 12 luni pentru implementare.

De ce sa ne alegeti pe noi?

 • Avem sute de sisteme instalate pe toate tipurile de acoperis –  vezi aici portofoliul
 • Avem atestate ANRE tip C1A si C2A – Societatea noastra este autorizata ANRE pentru proiectarea si executarea lucrărilor de instalatii electrice pana la tensiunea nominală de 20kV
 • Avem echipe proprii pentru instalari – Toate montajele sunt efectuate de catre angajatii Energis, personal calificat si autorizat ANRE. Durata unei instalari este de 1-2 zile pentru sistemele pana in 10kW si 2-4 zile pentru cele peste 10kW, in functie de complexitatea lucrarii.
 • Intocmim si depunem dosarul de prosumator
 • Masuram gratuit priza de pamant si eliberam buletinul PRAM
Ce echipamente folosim?
 • Panouri Canadian Solar ultima generatie CS6L-450MS, 450W – descarca aici fisa tehnicaGARANTIE 25 de ani
 • Invertoare Huawei – GARANTIE 10 ani
 • Smartmeter Huawei – acest dispozitiv va ofera posibilitatea sa folositi sistemul fotovoltaic limitand injectia in retea pana se emite certificatul de racordare si deveniti prosumator
 • Structura de sustinere K2 Systems (Germania) sau Clenergy (Australia)
 • Cablu solar de 6mm
 • BMPM sau BMPT inclus in pret
Oferta noastra de pret
Acoperis inclinat tigla metalica, tabla faltuita sau tigla ceramica
 • Acoperis tip terasa (cu contragreutati – fara penetrarea membranei)
 •  

Formular Casa Verde Fotovoltaice 2023


Te rugam sa completezi formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii nostri te va contacta pentru a iti oferi toate detaliile necesare.


Tags:

12 Replies to “PRIMA ELECTRO CONSTRUCT SRL – energis.ro – Instalator validat AFM “Casa Verde 2023””

 1. Popa Ioan 1 an ago

  Scopul programului este economia de energie , asa ca nu vad necesitatea ca propietarul sa aiba domiciliul la locul de implementare a proiectului.Daca propietarul isi face mutatia la locul de implementare devine eligibil !!!!

 2. Enache Beniamin 1 an ago

  Doresc informatii noi despre casa verde

 3. Niculae gabriela 1 an ago

  Am 2 propuneri in cadrul dezbaterii ghidului pentru Casa Verde.
  1. Largirea domeniului de eligibilitate a finantarii si la alte locuinte decat domiciliul principal mentionat in cartea de identitate, de exemplu case de vacanta, cu atat mai mult cu cat casele de vacanta se preteaza mai usor la instalarea panourilor fotovoltaice decat blocurile din orase. Faptul ca acestea reprezinta locuinte, chiar si temporare, poate fi dovedit prin prezentarea unui contract de furnizare a energiei electrice pentru locul de consum unde se instaleaza panourile. Evident ca si locuintele secundare trebuie sa se supuna cerintelor privind cadastrul si taxele la bugetele locale din raza teritoriala.
  2. Asigurarea prioritatii si a unui acces mai facil la finantare instalatiilor deja realizate de persoane fizice/parohii care au dat dovada de initiativa si au realizat deja investitiile si au devenit prosumatori sau sunt in procedura de obtinere a acestei calitati. Procedura poate fi usurata pentru proiectele realizate deja cu instalatori autorizati pentru ca simplifica apreciabil efortul administrativ de urmarire a realizarii proiectelor. In plus, prioritatea accesarii fondurilor dupa ce investitia este realizata ar creste in masura considerabila interesul populatiei pentru instalarea panourile fotovoltaice si ar aduce avantaje si instalatorilor. In final si sistemul energetic national ar avea de castigat prin cresterea numarului de prosumatori, iar societatea in ansamblu ar imbratisa mai rapid energia regenerabila. De fapt finantarea prioritara a investitiilor deja realizate, datorita consecintelor mentionate se incadreaza in scopul declarat al programului: creşterea capacităţilor de producere a energiei electrice din surse regenerabile.
  multumesc

  1. TURCU Dorel 1 an ago

   Va referiti la extinderea capacitatilor deja existente ? sau la recuperarea investitiei ?

 4. Consider ca,avem o conducere a tarii care,in loc sa ajute populatia, baga bete-n roate.Eu consider ca,varianta cea mai simpla si eficienta este ca ,fiecare proprietar doritor de instalare a panourilor,sa se documenteze foarte bine ,sa apeleze pentru instalare,la o firma autorizata ,iar cind sa primeasca banii,sa se faca verificarea realitatii de pe teren In cazul ca respecta toate criteriile de eligibilitate sa beneficieze de acea suma,iat in cazul nerespectarii conditiilor,sa nu acceptata plata.
  Mai am inca o intrebare,catre guvernantii care cu foarte mare lejeritate ,renunta la miliarde de la UE,dar nici o instalatie de 3KW,nu o finanteaza in totalitate,cu toate ca ,nu sunt bani de la guvern si nu-i pot imparti intre ei.

 5. Savel Lupascu 1 an ago

  Buna ziua1
  In formularul de preinscriere nu e trecuta o varianta de amplasare a panourilor pe sol.Va intreb daca aceasta varianta ar fi acceptata?

 6. Cobianu Cornel 1 an ago

  Stimati domni de la Energis,
  Va rugam să precizați care este calea de urmat de catre cetățenii români care și-au instalat deja panouri solare prin compania dumnevoastră în perioada 2022-primăvara 2023, pentru ca și aceștia să primească ajutor de stat de 20 000 lei . Actualul ghid AFM de aplicare face o mare nedreptate celor care au facut investiția integral pe banii lor. Dacă acești cetățeni nu primesc și ei ajutorul de stat, atunci se realizare o mare DISCRIMINARE față de ceilalți care primesc. Faptul că noi am răspuns mai repede la cerințele stringente ale economiei nu ar trebuie să devină un dezavantaj. Vă rugăm să semnalizați mai sus această discriminare în vederea creării unui cadru legal de eliminare a acestei nedreptăți. Cu respect. Prof. Dr.ing. Cornel Cobianu

 7. Vlad Costache 1 an ago

  Sa ne oferiti link-ul pentru a vedea unde scrie ca sunteti validati pe 2023 :)))

  1. Buna ziua, de indata ce lista finala va fi publicata o sa va oferim linkul. Suntem inscrisi in program, avem toate actele solicitate, nu exista niciun motiv sa nu fim aprobati. Asa cum am fost aprobati si in anii trecuti, vom fi si anul acesta.
   https://www.afm.ro/main/programe/sisteme_fotovoltaice/2022/lista_instalatori_contracte_semnate-2022_01_03.pdf
   Ne gasiti in lista de mai sus a anului 2022 la pozitia 98.

 8. Amuza Paula 1 an ago

  Dacă imobilul este în stadiul de construcție, proprietarul poate fi eligibil ? Mulțumesc

 9. pertache adrian 1 an ago

  astept confirmarea deschiderii contului,

 10. Togan Valentin Cristian 12 luni ago

  Buna ziua, conform discutiei pe what’s up v-am trimis documentele cerute.
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suport clienti
× Scrie-ne!